• Hola !! Te damos la bienvenida a FactoriaNet.

  • Somos factorianet la creatividad nos respalda

   
  Calificación:
  • 0 votos - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  elke bron omvatten." Gerald Gurney
  Registrados

  Miembro Junior


  **
  32

  0
  Mensaje: #1
  elke bron omvatten." Gerald Gurney
  Maar de dobbelsteen was geworpen. Nike, Adidas en later Under Armour zagen een groot succes in de basismarkt en de divisies werden een vast www.natsynchroarras.fr/onderdeel van de basketbalwereld van jongeren. Peter Ruppe, een veteraan uit de sector met zowel Nike als Under Armour, zei dat hij hele teams van ontwerpers en marketeers voor grassroots-toernooien. "Je kunt in een weekend een Adidas Superstar Dam jaar onderwijs krijgen over de huidige stand van zaken in de sport," zei Margarette Bagley III, die Duke naar de Sweet Sixteen leidde met de overwinning van zaterdag 87-62 op Rhode Island, is een product van de moderne grassroots. system.Het hele jaar Adidas ZX Flux Dames door spelen Nike Air Max 2017 Mujer tegen veel van de beste tienerspelers in het land, smeedde hem in het wonderkind dat hij is - een 6-foot-11 grote man die zo hoog springt dat hij erop moet letten zijn hoofd niet op de rand te slaan. Zijn opkomst in Arizona ge?lektrificeerde prep basketbalfans. Kenmerkend voor een topvlieger, hij is een basketbalnomade geweest, voortdurend in beweging van school naar Nike Air Pegasus 89 Damen school, van team naar team, altijd onder het nauwlettend oog van zijn vader, Marvin Bagley Jr. Hij trok wenkbrauwen op toen hij overstapte van openbare school naar Hillcrest Prep , dan een door Nike gesponsorde school in Phoenix die op een onge?venaarde manier prioriteit geeft aan basketbal. Principal Matt Allen vertelde aan The Oregonian / OregonLive dat hij een belangrijke concessie had gedaan om de deal te bezegelen: hij Nike Air Max 90 Damen Schwarz huurde de vader van Bagley www.natsynchroarras.fr/ in als assistent-coach. Pas zes weken in het jaar stopten de Nike Air Max 2017 Donne Bagleys-staken om redenen die niet duidelijk waren. middelbare schoolbal, Bagley speelde voor clubteams. In 2015 was hij bij de Arizona Power, waardoor coach John Ortega een zeer gelukkige man was. Met Bagley aan boord voelde hij dat hij het talent had om een ??sneaker-sponsor voor de Power te landen, misschien zelfs toegang krijgen tot Nike's Elite Youth Basketball League , de moeilijkste plek om te concurreren in alle basketbal van de basis.

  Ortega is erin geslaagd om de Power te laten spelen in twee Nike-toernooien. Voor de fel ambitieuze coach leek het bevrijding. Het winnen van slechts één toernooi zou hem toegang geven tot de divisie. Maar vlak voor de toernooien werd Bagley gered. En zonder hem kwam de Power net op het punt om zich bij Nike Roshe Run Mujer de grote tijd aan te sluiten, zei Ortega. In november 2015, zes maanden nadat Bagley de Power had verlaten, brak het nieuws dat Nike had ingestemd met de sponsoring van de Phoenix Phamily, Nike Air Max 1 een clubteam opgericht door de vader van Bagley. Nike zou de club meteen toegang geven tot zijn Elite Youth Basketball League, geen play-in-toernooi nodig. Margarvin Bagley Jr. werd directeur en coach. Zijn zoon zou de uitgelezen speler worden. Voor het geval iemand de verbinding niet herkende, werd het team omgedoopt tot de Nike Phamily. Niet lang daarna verhuisden de Bagleys naar Zuid-Californi?. College-coaches kwamen af ??om een ??kijkje te nemen, inclusief die van zulke prominente Nike-programma's als Arizona en Kentucky. De strijd om Bagley te landen kwam uiteindelijk neer op USC en Duke, ook Nike-scholen. Op 27 juni 2017 plaatste Marvin Bagley Jr. een foto van de USC-coach, Andy Enfield, en zijn drie zonen op zijn Instagram-account en beweerde dat "USC alle drie de Bagley-jongens heeft aangeboden", wat betekent dat Enfield blijkbaar studiebeurzen aan iedereen had aangeboden de broers. De jongste op dat moment was 7.

  Na drie middelbare scholen in drie jaar te hebben gevolgd, heeft Bagley zijn laatste jaar overgeslagen www.ravinala.ch om zich bij Duke in te schrijven en wordt er algemeen verwacht dat hij na dit schooljaar naar de NBA zal vertrekken. De stille jongen uit het smerige South Phoenix zou een topontwerper en multimiljonair kunnen zijn voordat hij 20 is. De NCAA heeft blijkbaar nooit gekeken naar de Nike-Bagley-relatie, maar zes experts op het gebied van NCAA-naleving vertelden The Oregonian / OregonLive dat de Nike Cortez Femme ouderbussen aan het runnen van hun kids 'club basketbalteams zou een overtreding van amateurisme regels kunnen zijn. De NCAA zou geen commentaar geven op specifieke gevallen. "Een prospect of student-atleet kan geen voorkeursbehandeling of extra voordelen krijgen op basis van hun atletische vaardigheden", zei NCAA-woordvoerster Stacey Osburn. "Dit zou geld van elke bron omvatten." Gerald Gurney, een professor aan de Universiteit van Oklahoma en een expert op het gebied van NCAA-regelgeving, zei: "Sporters van universiteiten moeten verklaren dat ze niets hebben betaald voor hun spel." The Oregonian / OregonLive beschreef de twee coaching banen die Bagley Jr. hield, en dat verhoogde rode vlaggen voor Gurney. "Het is heel moeilijk voor iedereen die een relatie heeft opgebouwd met een Nike Air Max 270 Femme van deze bedrijven om eerlijk te zeggen dat ze niets hebben betaald," zei hij. Haney, de advocaat van Dawkins, Nike Air Max 1 Damen zei dat de sponsoring begon als een "goedbedoeld" middel van het verstrekken van reisgeld aan ondergefinancierde teams. Haney is bekend met de clubbasketbalwereld. Jarenlang was hij general counsel voor de Michigan Mustangs, een door Adidas gesponsord team.
  27-03-2018 02:59 PM
  Buscar Citar


  Salto de foro:


  Usuario(s) navegando en este tema: 1 invitado(s)

  Sobre Factorianet

  Podrás encontrar los recursos para photoshop, illustrator, dreamweaver, coreldraw, autocad y en general, también conocer gente nueva en nuestro xat como en el facebook y lo principal demostrar que eres el mejor, mediante retos entre usuarios.